↑ Selaa näytevalikoimaamme

Tunnetko LuontoPortin?

LuontoPortti on pidetty ja palkittu sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat helposti tunnistaa heille vieraita luonnonlajeja. Kehitämme tunnistusohjelmistamme myös mobiiliversioita.

Sisustusta luontokuvilla – mittatilauskoossa

Sivustomme kuvitus perustuu pääosin luontokuvaaja Jouko Lehmuskallion mittavaan luontokuva-arkistoon. Yksityiskohtaisten lajikuvien lisäksi arkisto sisältää tuhansia panoraamoja niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Laadukkaan kokoelman pohjalta tarjoamme valokuvateoksia yksilöllisesti räätälöityinä sisustustuotteina. Materiaaleja ja käyttökohteita on runsaasti. Taulut, akustolevyt, kankaat, kuvat keittiön välitilaan...

Kenelle?

Sekä yksityisille että yrityksille. Toteutamme pienimmätkin yksittäiskappaleet, mutta myös seinän kokoiset kokonaisuudet. Yrityksille ja julkisiin tiloihin tarjoamme myös teemojen, kuten vuodenaikojen mukaan valikoituja vaihtuvia kokonaisuuksia.

Selaa kuvavalikoimaamme ja kysy lisätietoa!

Esimerkkituotteita

Verkkolehdessämme on esimerkkejä erilaisista toteutuksistamme:

Kysy lisää!

Lataa kuvakatalogi pdf-muodossa (11 Mb, 75 s.)

Löytäessäsi oheisesta valikoimasta tai lajisivuiltamme kiinnostavan kuvan tai kokonaisuuden, kysy lisätietoa sähköpostilla: . Liitä mukaan:

Annamme mielellämme vinkkejä eri materiaalien sopivuudesta tilaan ja tarkoitukseen. Esim. valokuvavedos voidaan tuottaa suoraan ohuen ohuelle alumiinilevylle tai painaa vaikkapa vaneriin tai lasiin pöydänpinnaksi.


Yhteystiedot

Tuottaja Eija Lehmuskallio
p. 040 596 8560

sähköposti:
LuontoPortti oy
Vanha Talvitie 2–6 A 10
00580 Helsinki
www.luontoportti.fi | lehti.luontoportti.fi
Y-tunnus: 2135874-9